't Knipkoeriertje 
 

Producten:

Alle Keune producten zijn te bestellen via de

WEBSHOP


Via mijn website kun je rechtstreeks bij Keune producten bestellen. Je bestelt dan via mijn account, maar de producten worden dan wel netjes bij jou thuis afgeleverd. Bij bestellingen boven de € 20,00 is de bezorging zelfs gratis. Op deze manier maak je bovendien automatisch gebruik van lopende acties en kortingen. En, hoe meer er via dit account besteld wordt, hoe meer acties en kortingen er vanuit Keune zullen volgen. Bovendien heb je de producten zo eerder in huis.


Soms zijn er voor mij interessante acties bij Keune waarbij ik extra korting kan krijgen. Dan kan het voorkomen dat het toch voordeliger is om een bepaald product rechtstreeks bij mij te komen halen. Als er zulke acties zijn, zal ik die hier ook vermelden. Klanten waarvan ik vermoed dat ze interesse hebben in een bepaalde actie, zal ik hierover zoveel mogelijk proberen te informeren. Maar als je zelf thuis graag Keune producten gebruikt, is het natuurlijk verstandig om deze pagina in de gaten te houden.


Cleanse Mist en Revive Balm

                                          

                        

 


producten vervolg pagina